Puerto Del Carmen - Reisverslag uit Zwijndrecht, Nederland van Desiree Ottenheijm - WaarBenJij.nu Puerto Del Carmen - Reisverslag uit Zwijndrecht, Nederland van Desiree Ottenheijm - WaarBenJij.nu

Puerto Del Carmen

Door: Desiree Ottenheijm

Blijf op de hoogte en volg Desiree

20 Januari 2012 | Nederland, Zwijndrecht

Hier weer even een berichtje van mij!

Vandaag houd ik het even kort, want we gaan zo eten. Na 21.00 mogen we uit het restaurant eten halen dus kunnen we lekker zelf kiezen wat we eten!

Vandaag was ik, net als gisteren, een lekker dagje vrij. Vandaag was Kim ook vrij dus we zijn gezellig een dagje naar Puerto Del Carmen geweest. Dat is een iets groter stadje verderop. Dit is ongeveer een half uurtje rijden met de bus.

Vanochtend was het zo mooi weer, dus wij hadden lekker onze zomerjurkjes aangetrokken en toen begon het natuurlijk weer ineens te regenen! Toen liepen we daar in de kou en in de regen. Verder was het wel heel gezellig, alhoewel het wel kleiner was dan we dachten. Ik heb nog een rokje gekocht en we hebben lekker met onze voeten in een bak met visjes gezeten! Dat kietelde wel heel even, maar onze voetjes zijn lekker zacht.

Daarna zijn we nog even in Playa Blanca op jacht geweest naar een strijkijzer, want ook ik moet er aan geloven! Kim heeft me een paar strijktips gegeven en me werkblouses zijn weer keurig glad! Nu wordt het alleen nog maar beter, want oefening baart kunst!

Vanavond gaan we nog even naar de cocktailbar en morgen mogen we weer aan het werk!

• 20 Januari 2012 - 23:38

Oma Ottenheijm:

leuk nog even iets van jou te horen zo laat op de avond, wij komen net terug van vicite jammer van die regen vanmiddag, als jij al vast overal eens gaat kijkken, kun je ons straks vertellen wat de moeite waard is om te gaan bekijken gezellig dat je jou vrije dagen zo kun invullen met zijn tweeen is het wel gezelliger. veel sucses met het strijkijzer.werk ze voor morgen
    groetjes opa oma xxxx

• 21 Januari 2012 - 13:09

Opa:

je vermaakt je wel daar geloof ik!
    als het met het werken nou ook nog n, beetje meevalt dan komt het nog goed met jou! de groeten van ons, n, hele rij xxx en kijkkie wel uit?, LateRrr.