De Grandtour! - Reisverslag uit Zwijndrecht, Nederland van Desiree Ottenheijm - WaarBenJij.nu De Grandtour! - Reisverslag uit Zwijndrecht, Nederland van Desiree Ottenheijm - WaarBenJij.nu

De Grandtour!

Door: Desiree Ottenheijm

Blijf op de hoogte en volg Desiree

11 Februari 2012 | Nederland, Zwijndrecht

Hee allemaal,

Woensdag zijn we gezellig met zijn vieren op excursie geweest! We hadden gelukkig allemaal vrij kunnen krijgen dus we konden dan ook met zijn vieren de toerist uithangen!

We moesten om 09.00 s'ochtends al klaar staan, want toen werden we opgehaald. We waren de eerste dus we moesten eerst nog langs andere hotels om mensen om te halen, maar ik vond het wel leuk om ook de andere hotels te zien.

Toen we iedereen opgehaald hadden gingen we als eerste naar het Timfanya park toe. Dit is een nationaalpark met allemaal vulkanen en lava resten. Echt wel heel mooi om te zien. We zijn met de bus 30 minuten door het park heen gereden. Daarna zijn we bij de kamelen gestopt. Hier kregen we helaas maar 10minuten de tijd dus er was geen tijd om te rijden op die beesten. Amy en ik willen dat nog wel een keer gaan doen dus we gaan nog een keer terug! We zijn ook nog bij een zwart strand geweest. Dit was ook wel erg mooi om te zien. Daarna zijn we bij de aloevera plantage geweest waar we uitleg kregen over de plant. We hebben allemaal ook nog een lekkere shampoo gekocht! Als laatste zijn we bij Jameos del Aqua geweest. Dit is een
"tuin" waar 2 grote "zwembaden" zijn. Eén zit vol met kleine krabbetjes en is echt heel diep in een soort grot. De andere is echt heel mooi (foto's staan online). We waren om 18.00 weer thuis dus het was een erg lange tour! Het was wel leuk om alles even gezien te hebben, want heel veel gasten vragen erom. Alleen de reisleider was een beetje saai, dus in de bus hebben we lekker veel bijgeslapen!

Meer foto's komen nog, maar dan hebben jullie al een beetje een indruk!

• 12 Februari 2012 - 17:45

Heleen:

elke keer weer leuk om je verslagen te lezen, zo te zien heb je het nog steeds goed naar je zin, fijn!!!! wat gaat de tijd snel he, is het al weer half februari en voor je het weet komt je eerste bezoek uit holland al weer aan, veel plezier xxx

• 12 Februari 2012 - 19:19

Oma Ottenheijm:

leuk je reisverslag. en de trip die jullie gemaakt hebben lijkt mij ook wel wat. een ritje op de kamelen lijkt me wel leuk ,alleen de vraag hoe je er op moet komen maar dat zien we dan wel
    als ik zo lees gaat het je goed, fijn dat je zo veel vriendinne daar hebt. altijd iemand om mee op stap te gaan. '
    over een zwart strand had ik ook iets gehoord, genoeg te beleven dus.
    en nu eerst een paar gezellige dagen met opa en oma stormezand.
    veel liefs opa oma xxxxxxxxx

• 20 Februari 2012 - 13:18

May:

hoi Desiréé
    we komen Lanzarote ook onveilig maken,
    22 april hetzelfde complex als opa/oma ottenheijm
    misschien kunnen we samen een keer eten..??

• 20 Februari 2012 - 20:14

Desiree:

Ik hoorde het net van me moeder, gezellig hoor! Ja dat gaan we zeker doen!
    xx